Hurra vi har hvalpe

Koko har en 28. oktober 2020 født 3 drenge. Det var et langt forløb. Hun havde lige så stille opblokning igang den 27. ved 19 tiden. Ja så det blev en af de nætter uden søvn. Ved 05.30 tiden starter hendes presseveer i det stille og der er det jo det virkelig begynder at blive spændende.

Jeg havde denne gang ikke fået taget hverken scanning eller røntgenbillede, så hvor mange hvalpe der lå gemt i hendes mave vidste jeg ikke, men mit gæt var to.

Kl. 6 kommer første dreng, kl. ca. 6.45 kommer nummer to, og ved 7 tiden nr. 3. Så ligger der ikke flere i maven.

Nr. to dreng er en smule slap, han kræver lidt ekstra opmærksomhed men ellers syntes alt helt ok. Dog efter det første døgn, så syntes jeg han piver mere end de to andre og han føles også mere kold. Jeg forsøger at lægge ham til at spise, men det lykkes ikke rigtigt. Jeg tager kontakt til dyrlægen, som anbefaler at jeg forsøger at give ham lidt sukkervand, så han kan komme til hægterne igen og det skal jeg gøre hver halve time. Det går desværre ikke helt i den rigtige retning. Beslutningen bliver tage om, at køre til dyrlægen og få et tjek. Jeg pakker taske og vil tage alle med, men der ligger han under Kokos forben og er død.

Jeg må ikke tage ham, hun vil have, at han skal blive liggende, og det får hun lov til. Denne måde ligger hun i 3-4 timer og derefter kan jeg tage ham og få lagt rent og nye tæpper i kassen så der dufter frisk igen.

Det var ikke lige det, hverken Koko eller jeg havde set komme – dog vil jeg sige at Koko vidste før jeg, at han ikke stod til at redde. Det er så vildt de instinkter som vores hunde er født med. Han havde ganespalte, så uanset hvad vi havde forsøgt, ja så ville han aldrig have overlevet. Lige nu glæder vi os over, at der ligger 2 fuldstændig fantastiske drenge i Kokos kasse nemlig:

Mon Petit Chien Blancs Patek Philippe og Mon Petit Chien Blancs Rolex Air-King.

Far til disse to drenge er Coton Softy’s Mojo.

Begge drenge har fået nyt hjem <3

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.