Kenya

Historien om Celina

Celina hedder Mon Petit Chien Blancs Celina og er helt “hjemmelavet”.

Far er min egen Sofus og hendes mor er Sheeba. Mor Sheeba bor ikke længere hos mig, men hos sin nye familie i Mariager, hvor hun nyder sin pensionisttilværelse.

En lille perle, det er hun

Celina er efterhånden snart 6 år gammel. Hun er drægtig med sit 4. kuld hvalpe. Der skal ikke herske nogen som helst tvivl om, at hun virkelig har lavet de smukkeste hvalpe jeg har set. Hun er en fuldstændig fantastisk mor og har født sine hvalpe med raketfart og uden problemer (bliver spændende med den forestående fødsel).

Hun er den stille pige, der indfinder sig på den plads hun nu bliver tildelt, kan med  alle hunde og er uhyre glad for at blive rørt ved og elsker børn. Når jeg siger stille, så er det jo ikke ensbetydende med, at hun ikke kan gø, for det kan hun, især hvis der opstår situationer i haven som ikke normalt er der, eller hun kan høre en hund et sted i det fjerne.

Hendes pels er let at holde, ikke så kraftig så måske derfor. Hun har aldrig været klippet kort, men efter denne drægtighed så ryger lokkerne. Hun trænger til, at starte forfra, den er blevet lidt slidt efter hvalpe.

Celinas hvalpe

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.