Sofus

Historien om Sofus

Sofus hedder Vorupør´s Sofus – og ja det er der jeg hentede ham. det er et sted langt væk fra alting og så alligevel så tæt på natur og det der gør livet dejligt.

En kæmpe gave, det er han

Det skal ikke være nogen hemmelighed, Sofus er min stjerne. Nøj hvor er jeg dog glad for den dreng. Han ved det og det er noget som han indimellem også udnytter. Men hvad gør det 😉

Han har lige haft fødselsdag og blev 10 år. Jeg forstår ikke en meter af, hvor de 10 år er blevet af. Ham og jeg har haft de mest fantastiske år sammen indtil videre – vi har opdaget det at gå på udstillinger sammen, han har givet mig de første kuld hvalpe her i huset og ja bare altid været min dreng.

Han har også fået den gave, at blive far til andre og er efterhånden også blevet morfar og endda oldefar til fantastiske cotoner rundt omkring.

Faktisk er han far til min Celina og ja morfar til min Kenya og også til Koko. Det er helt bevidst, at jeg så gerne vil videreføre hans gener, de er helt specielle og fantastiske. Der findes ikke nogen lige som ham – tro mig <3

Celinas hvalpe

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.